DESPRE NOI

https://www.hit.com.ro/ este oferit de SC HIT REAL CONSULTING SRL, cu sediul social in Bdul Tineretului nr. 19, Ap.23, Sector 4 , Bucuresti, Romania, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/7479/2005, cod unic de inregistrare fiscala RO 17509166.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC HIT REAL CONSULTING SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.
Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin e-mail la :[email protected]
Prin telefon la numarul : 0744.380.063
Programul telefonic de lucru cu publicul este: L-V: 10:00 – 17:00.
Comenzile online pot fi plasate 24h din 24h, urmand a fi procesate in intervalul orar 10:00 – 17:00 de Luni pana Vineri.

DESPRE https://www.hit.com.ro/

https://www.hit.com.ro/ este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor prezentate.
Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

PROPRIETATE INTELECTUALA

Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din acest site este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului.
Intregul continut al site-ului https://www.hit.com.ro/ – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC HIT REAL CONSULTING SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr.8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordulSC HIT REAL CONSULTING SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului https://www.hit.com.ro/ numai in limitele metionate in prezentul document.

CONFIDENTIALITATE si SECURITATEA datelor personale

SC HIT REAL CONSULTING SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Site-ul https://www.hit.com.ro/ siSC HIT REAL CONSULTING SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei. https://www.hit.com.ro/ siSC HIT REAL CONSULTING SRL nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, sub nici o forma.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul https://www.hit.com.ro/ adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a https://www.hit.com.ro/. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru in scris pe e-mail la [email protected] .

PROCEDURA CUMPARARE

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe https://www.hit.com.ro/ este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

  • identificarea si alegerea produselor
  • inregistrarea dvs. ca utilizator al https://www.hit.com.ro/ (sau puteti face comanda ca vizitator)
  • efectuarea platii produselor.

Plata se efectueaza ramburs sau prin transfer bancar, iar costul final va contine pretul produsului comandat.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe https://www.hit.com.ro/, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.
Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul confirmarii printr-un email sau mesaj sms, whatsapp, trimis de catre SC HIT REAL CONSULTING SRL, a acceptarii comenzii transmise de dumneavoastra.

PRETURILE

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe https://www.hit.com.ro/ reprezinta preturile finale de cumparare. Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat.
Toate preturile afisate in cadrul Site-ului sunt in LEI si includ TVA (cota 19%). Preturile afisate nu includ cheltuielile de livrare.

METODE DE PLATA

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata:

  • numerar la livrare (ramburs)
  • cu cardul la livrare (ramburs)
  • cu cardul pe site
  • transfer bancar

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Dupa plasarea comenzii, veti primi un email generat automat ce reprezinta inregistrarea comenzii in sistemul nostru. In cel mai scurt timp posibil (programul magazinului este L-V: 10:00 – 17:00) veti fi contactat telefonic sau prin email, de un reprezentant https://www.hit.com.ro/ ce va va informa asupra disponibilitatii si a termenului de livrare al produselor comandate.

LIVRARE

Coletul va fi livrat prin curierat rapid.
Livrarea se face gratuit in Bucuresti pentru comenzile a caror valoare totala depaseste suma de 1999 lei, indiferent de numarul de produse comandate, dimensiunea sau greutatea acestora.Pentru comenzile cu valoare totala mai mica de 1999 lei, se percepe o taxa de curier de 30 lei.

Livrarea catre alte localitati (exclus Bucuresti): Gratuit pentru comenzi de minim 1999 lei (CU EXCEPTIA acelor localitati pentru care curierul percepe taxa suplimentara pentru km suplimentari. In acest caz, transmitem care este partea din cost curier pe care o suporta cumparatorul).  Pentru comenzi pana in 1999 lei, cost livrare 30 lei (CU EXCEPTIA acelor localitati pentru care curierul percepe taxa suplimentara pentru km suplimentari. In acest caz, transmitem care este  costul real al curierului).

Livrarile se fac in cel mai scurt timp posibil de la confirmarea comenzii. Livrarile se fac de luni pana vineri intre orele 09:00 – 18:00.

NOTA: Livrarea catre clienti, ca regula de baza, se face in 24 ore lucratoare, pentru comenzile trimise catre noi pana in ora 15,00 (valabil pentru zilele de luni pana vineri). Comenzile trimise vineri pana in ora 15,00 – se vor livra in ziua de luni a saptamanii urmatoare.

Pot aparea intarzieri cauzate de: epuizarea stocului aflat in magazin, probleme tehnice interne sau factori externi (cum ar fi localitati mai greu accesibile pentru curieri).  Termenul de livrare poate varia de la 24 de ore, la cateva zile, in astfel de cazuri exceptionale.

RETURNARE

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice de la data in care intra in posesia fizica a produsului. Coletele primite incepand cu a 15 a zi de la trimiterea acestora, se vor refuza. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, nedeteriorat, produsul neutilizat, cu toate accesoriile intacte, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc.
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 15 zile de la data informarii SC HIT REAL CONSULTING SRL de catre consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.