RELATII CLIENTI

Garantiile produselor
Produsele si echipamentele Ariston cumparate prin intermediul site-ului www.hit.com.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului. Garantia minima de 2 ani oferita pentru toate produsele Ariston este valabila de la data Punerii in Functiune, cu conditia ca PIF-ul sa fie realizat in termen de 2 luni de la data livrarii echipamentului. In cazul in care acest termen este depasit, din garantie se va scadea fiecare zi de depasire.
Nota: - garantia poate fi extinsa pentru unele produse aflate la promotie.

 

Date personale
Informatiile utilizatorilor site-ului www.hit.com.ro vor putea fi folosite pentru comunicari comerciale din partea HIT REAL CONSULTING SRL numai cu acordul prealabil al acestora.

 

Declinarea responsabilitatii
Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele aflate pe site-urile producatorilor. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

 

Litigii
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

 

Cum cumpar?
Pentru detalii suplimentare privind comanda, termenul si modalitatea de livrare, precum si modalitatea de plata va rugam sa ne contactati

 

T.V.A.
Preturile de pe site-ul www.hit.com.ro sunt exprimate in RON si includ T.V.A. 19%

 

Punerea in Functiune
Punerea in Functiune a produselor Ariston este gratuita pentru marea majoritate a echipamentelor, cu exceptia cazanelor sau a sistemelor de incalzire a caror putere termica insumata depaseste 70KW. Pentru echipamentele care fac exceptie distribuitorul Ariston va comunica in oferta de echipamente, beneficiarului, valoarea acesteia. In cazul in care montajul echipamentelor Ariston nu este realizat de catre o societate autorizata ISCIR sau de catre un instalator autorizat ISCIR, partenerul de service Ariston poate elibera Autorizarea de Functionare - contra cost.

 

Frauda
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.hit.com.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.b-mag.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.hit.com.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
hit.com.ro, HIT REAL CONSULTING SRL.